Landbrukstjenester Sør-Gudbrandsdal SA

Trenger du håndverker?

Byggavdelingen består av 7 faste håndverkere med lang og allsidig erfaring innen bygg- og anleggsfaget.  Det leies ellers inn noe ekstra arbeidskraft og fagkompetanse ved behov.

De ansatte i byggavdelingen legger stor vekt på trivsel i arbeidet, og at hver enkelt skal få brukt sin faglige kompetanse og kvalitet i størst mulig grad.   Målet med dette er å skape ett godt arbeidsmiljø som stimulerer til innsats, effektivitet og kvalitet i alt arbeid som utføres for våre kunder.

Vi satser på at fornøyde kunder skal gi oss de beste referanser framover og at dette skal hjelpe oss med å holde virksomheten i gang.   Byggavdelingen startet opp i 2006 og oppdragsmengden har vært jevnt økende. Omsetningen var i 2010  på  ca. kr. 9,3 mill.

 

Byggavdelingen opererer som en integrert del av Landbrukstjenester Sør-Gudbrandsdal, og er derved en del av en større- og veletablert virksomhet. 
Fra venstre: Jan Hvattum, Arne Bjerkli, Robert Opshalhagen, Reidar Musdalslien og Halvard Musdalslien

Håndverksgjengen, fra venstre:
Jan Hvattum, Arne Bjerkli, Robert Opsahlhagen, Reidar Musdalslien og Halvard Musdalslien. ( Frank Skoglund  og Morten Bjerkelien var ikke tilstede da bildet ble tatt .)
 

Vi tar på oss det meste av små- og mellomstore oppdrag innen:
Nybygg
Mur- og betongarbeid
Rehabilitering
Renovering
Vedlikehold

Vi tar ansvar for hele byggeprosjekter eller leies ut som fagpersonell til bedrifter og private.

Fastpris eller timepris avtales i samråd med kundene.

Gjeldende timepris er kr. 385.- + MVA

Henvendelser og spørsmål ang. byggoppdrag rettes til:
 

Reidar Musdalslien  (avdelingsleder)
2651 Østre Gausdal
Tlf. 98219562