Landbrukstjenester Sør-Gudbrandsdal SA

 

Hva kan vi gjøre for deg og din virksomhet?

Lønn og personalansvar.

Vi påtar oss lønningsarbeid og står ansvarlig for den ansattes lønn og kontraktsforhold,  ved at vi står som formell arbeidsgiver. Dette sparer deg for mye arbeid og ansvar,  og er sannsynligvis billigere enn du tror.

 

Vi skaffer arbeidskraft.

Vi arbeider kontinuerlig  med å skaffe- og formidle nødvendig arbeidskraft til våre andelseiere/medlemmer, men også til andre kunder.

 

Trenger du landbruksvikar?

Vi administrerer nå landbruksvikar-virksomhet både innen Øyer- og i Gausdal kommune.  Dette er en særlig beredskapsordning ved akutt sykdom og kriser i landbruket, men ved ledig kapasitet kan ordningen også nyttes ved andre behov.   Spørsmål om landbruksvikar rettes til:  Helge Offigstad, tlf. 90239486 (arbeid)    41558098 (privat)

 

Regnskap for lag og foreninger.

Innenfor vår ledige kapasitet påtar vi oss regnskap- og faktureringsoppdrag for lag og foreninger. Eks.  Vegselskaper, grunneierlag,  beitelag, o.s.v.

 

Salg av arbeidsklær.

Vi forhandler arbeidsklær fra Livold AS. Klærne kjennetegnes av høy kvalitet og god funksjonalitet.  Alle plagg (overdel) leveres med vårt navn og logo. Vi har et bra utvalg av klær på lager og tar ellers opp ny bestilling ved behov. Tilbudet gjelder kun for ansatte og medlemmer/andelseiere.